luni, 1 iunie 2015

Review: Ruj & fard de pleoape essence



Hello! Azi m-am gândit să fac un review pentru 2 produse în același timp, căci nu sunt sigură că aș avea ce spune cât pentru un review la fiecare produs în parte.
Aceste 2 produse essence le-am luat cu revista Beau Monde în noiembrie anul trecut; defapt, am luat revista pentru aceste 2 cosmetice. Fardul de pleoape este în nuanța „Cappuccino, please!” iar rujul în nuanța „In the nude”. Îmi plac foarte mult amândouă produsele deoarece se pot asorta cu orice pentru un machiaj smooky eyes sau orice altă combinație care le vine în minte celor talentați la make-up.
 
Fardul de ochi este într-o culoare bej deschis foarte plăcută și versatilă care pe mine m-a cucerit. N-aș putea să vă spun cât durează până să mi se strângă în pliu (nu folosesc primer sau orice altceva care să mă ajute să mă țină machiajul mai mult timp) căci mai toate oglinzile de la facultate sunt făcute pentru fete de vreo 1,70 m sau așa ceva de nu-mi văd nici vârful capului în respectivele oglinzi iar când port machiaj altundeva nu intru din 5 în 5 minute în baie să văd cum stau cu machiajul.

Rujul îl simt pe buze undeva la 2 - 3 ore sau până mă pun să mânânc și să beau ca lumea. Ce-mi place la el e faptul că-l simt destul de hidratant pentru un ruj, dar nu se compară cu Nivea Essential Care, dar și culoarea lui nude.

Produsele celor de la essence le puteți găsi în magazinul de cosmetice de la parterul Crișul Center și în Auchan, dar și pe diferite site-uri gen emag sau 1001cosmetcs.

4 comentarii:

  1. nu stiu cum le-am ratat atunci cu revista, dar ma consoliz cu ideea ca oricum am prea multe farduri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar atat de mult iti plac?

      Ștergere
    2. Sunt simpatice! e mai mult moft, ca am cu siguranta ceva asemanator pe acasa!

      Ștergere
    3. Și pe mine m-au atras la Alina lui Brumărel, mi se pare, și am vrut neapărat să le am pe amândouă

      Ștergere