vineri, 16 ianuarie 2015

Review: Șervețelele umede de la Frotto

        Experiența cu șervețelele umede de la Frotto a început cred că undeva prin 12 noiembrie, nu mai sunt foarte sigură, au trecut cam 2 luni de atunci, dar aici e articolul despre acele achiziții. Țin minte că le-am luat doar pentru că mi-au sărit în ochi din cauza prețului de doar 2 pentru 3 pachețele. Dar m-am căit amarnic după ce-am început să le folosesc.
        Pachețelul albastru mirosea destul de ok, chiar mi-a plăcut și și-a meritat toți banii din punctul acesta de vedere. Dar pachețelul portocaliu nu mai mirosea atât de bine iar cel cu floricelele de mușețel puțea într-un asemenea har încât l-am folosit doar pentru a curăța mesele din biblioteca universitară la care mă puneam.
        Un alt motiv pentru care nu le-aș mai lua niciodată e faptul că nu sunt bine împregnate cu soluția de curățare, se utilizează foarte greu din acest motiv. Dacă le-aș mai cumpăra? Niciodată.
        Notă acordată: 2 / 10.

4 comentarii:

  1. chiar azi mi le-am luat pe cele albastre, sunt singurele care-mi plac.

    la un moment dat mi-am luat cu pepene galben si eram super entuziasmata de ce-am gasit si cand le-am deschis am avut impresia ca am descoperit un pepene putrezit :)).

    apropo de servetele, mie-mi plac cele de la Auchan, marca proprie, sunt intr-un ambalaj alb cu putin albastru si cu acea little bird pe ea ;). sunt foarte ude si miros fain.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie îmi plac cât de cât cele albastre, iar cele cu portocale sunt măcar decente.
      Bine că mi-ai împărtășit părerea despre cele de la Auchen, chiar îmi „adunam” motive să mai dau o raită pe acolo.

      Ștergere
  2. am folosit si eu cu musetel si pepene galben. Cate un servetel din fiecare pachet :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci există o oarecare părere proastă despre majoritatea șervețelelor umede de la Frotto

      Ștergere