joi, 8 ianuarie 2015

Review: Cremă de mâini cu mușețel de la Atrix

        Am rămas ceva în urmă cu postările, sper să-mi fie iertate întârzierile...
        Această cremă de mâini a fost luată inițial de mama și o bună perioadă de timp am folosit-o la comun până să găsească mama altă cremă de mâini de la Cien în Lidl. Pe undeva o și înțeleg pe mama, de ceva vreme cremele Atrix la cutie nu mă mai dau nici pe mine pe spate, deși cândva o făceu.
        Cremă se prezintă într-o formulă destul de grasă ca să zic așa, dar nu reușește să-mi hidrateze prea bine mâinile iar după prima spălare pe mâini pot să reiau liniștită ritualul aplicării cremei pe mâni, pentru că domnișoara cremă nu vrea să-mi protejeze prea mult mâinile. În rest, nu mai am nimic bun de zis despre cremă, căci nici măcar nu se aplică foarte ușor pe mâini. Iar pe lângă asta, mai și costă mult peste 10 lei. Sinceră să fiu, îmi place mult mai mult varianta cu Aloe Vera la tub pe care-l găsesc cu  vreo 7,5 - 8 lei În Carrefour-ul din Lotus.
        Notă acordată: 3/10.

4 comentarii:

  1. am vazut cema asta de multe ori prin magazine, dar n-am avut curiozitatea sa o folosesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exisă multe alte creme mai bune, crede-mă; chiar și crema Atrix cu Aloe Vera la tub are o calitate ceva mai bună. Personal, am avut prea multă cremă din asta în uz, m-am cam plictisit de ea, să nu zic scârbit

      Ștergere
  2. Foarte buna,unde pot cumpara în Bacău.Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună seara! Personal, vi-aș recomanda lanțurile de magazine Kaufland sau Carrefour, poate Auchan dacă aveți un asemenea magazin la dispoziție. Nu am intrat niciodată într-un Mega Image sau Cora, așa încât nu vă pot informa informații despre aceste magazine. Mulțumesc pentru vizită.

      Ștergere