luni, 26 ianuarie 2015

Proiecte, proiecte...

        Azi nu o să vorbesc nici despre cumpărături (doar în foarte mare, de fapt), nici review-uri sau articole despre cosmetice n-o să fac.
        De fapt, vreau să fac publice 2 proiecte, nu știu cum altcumva să le numesc, pe care vreau să le duc la capăt. Iată despre ce e vorba:

1. Nu vreau să mai cumpăr niciun obiect de birotică până la sfârșitul anului, exceptând agrafele de hârtie, cadourile (nu prea fac asemenea cadouri), produsele pe care le primesc (iarăși nu prea primesc asemenea obiecte) și cărțile, nu știu ce-mi rezervă viitorul în ceea ce privește achiziționarea de cărți. Motivul? Am exagerat de multe obiecte de birotică  ce așteaptă să fie folosite nu numai prin garsonieră ci și la bunica care mai trăiește. Chiar c-am exagerat cu ele.

2. Până de 1 iunie 2015 (adică anul acesta) nu voi achiziționa mai mult de 15 cosmetice (seturile cadou le voi considera 1 singur obiect), excepție făcând șervețelele umede și uscate pe care chiar le consum, cât și absorbantele, cadourile pe care le voi face cât și cadourile pe care le primesc, cadouri asupra cărora nu pot avea un prea mare control. De asemenea, nu-mi voi lua mai mult de 3 briz-briz-uri (sau gablonțuri, cum vreți să le ziceți), și niciun accesoriu de păr, excepție fac obiectele pe care le voi dărui sau pe care le voi primi.



        Ce ziceți, o să pot duce la capăt cele 2 proiecte sau nu? Eu sper că da.

2 comentarii:

  1. bafta multa! eu n-am voie oje, geluri de dus si farduri. sa vedem cat ma tine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da... problema e că eu am multe cosmetice în general, plus că mama mai cumpăra și ea lucruri pe care le folosim la comun, gen săpun de spălat mâini sau dizolvant de oje + oje

      Ștergere