duminică, 25 ianuarie 2015

Achiziții vestimentare & birotică

        Hello everybody! Azi vorbesc puțin despre câteva achiziții vestimentare și de birotică. Caietele le-am cumpărat din Kaufland, precum se vede, deși nu știu exact de ce le-am luat, pentru că mai am acasă destule caiete neîncepute cât și cam jumătate de top de hârtie albă. Cred că singurul motiv a fost faptul că-mi place foarte mult cum arată așa, prinse sus și nu în lateral ca de obicei și faptul că deja sunt perforate, gata de pus în dosare.
        Apoi, vineri am fost într-o raită într-un magazin Bănuțel pentru ceva anume, dar n-am găsit ceea ce căutam dar mi s-au lipit de mână, printre altele, 2 stilouri foarte drăguțe (într-unul o să bag patroanele negre pe care le am și nu se mai termină o dată (asta și pentru că am prea multe pixuri încă) și în celălalt o să pun puținele patroane albastre pe care le am și apoi o să le umplu cu cerneală albastră din călimară) și 2 creioane din acelea verzi; nu știu cu ce sunt mai speciale acele creioane grafice nemecanice, dar știu sigur că sunt preferatele mele deoarece nu se rupe mina în interiorul lemnului.
        Undeva prin 8 ianuarie mi-am luat bluza aceea cu flori albastre dintr-un magazin chinezesc; mie mi se pare frumoasă, de fapt o ador pe aceasta, deși mai am și versiunea cu flori roze (deși nu sunt deloc fană roz, am destule articole înculoarea respectivă).
        Ultimul articol, bluza aceea maro cu alb și albastru închis/indigo (nu știu dacă se vede în poză, dar credeți-mă că în realitate se vede) i-am cumpărat-o în primăvară bunicii, iar cum a decedat în noiembrie, am luat-o ca amintire de la ea. E parte din amintirile cu ea.

3 comentarii:

  1. am avut si eu o perioada in care eram blocata pe birotica, doar pixuri si caiete visam, acum am trecut la cosmetice!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu aș avea obiecte de birotică cât și pentru un master...

      Ștergere
    2. Rectific, am terminat 2 masteruri de atunci și mai am obiecte de birotică, faza nasoală e că în cei 3 ani scurși de când am ieșit din învățământ încă am mai cumpărat câteva obiecte... Ironia face să-mi doresc să se redeschidă Pepco să-mi iau acuarele.

      Ștergere