joi, 22 ianuarie 2015

24 hours

        Inițial, când am deschis blogul, îmi era frică de faptul că mai mult de o medie de 2 postări pe lună n-o să am ce să postez, dar se pare că uneori nu-mi ajunge o postare la 3 zile. Încă nu-mi vine să cred că am atât de multe subiecte despre care să postez, și sper ca, în timp, să nu rămân prea des în pană de idei.
        Azi am văzut pe blogul Alinei lui Brumărel o categorie interesantă de postări, și anume cele în care îți „expui” cosmeticele pe care le-ai folosit într-o zi.
        Deci, ieri am folosit următoarele produse:


        Până acum n-am mai ținut „vreo evidență” a tuturor cosmeticelor pe care le folosesc de-a lungul unei zile, așa că încă sunt surprinsă de numărul mare de produse din poze, cărora li se mai adaugă săpunul lichid, un ruj essence, o pastă de dinți și un balsam de buze Nivea Sotf Rose de care chiar am uitat și ajung la un total de 13 produse.
        Deci, în poză se poate observa:


        Cam astea au fost produsele folosite azi.

4 comentarii:

  1. ma bucur mult ca ai preluat ideea :).

    eu zic ca ai fost destul de cumintica, de la mine in poza ocupa o gramada de loc bidoanele de sampon, balsam de gel de dus.

    te regaseti de-acum si in blogroll-ul meu ;).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totuși, mie mi se par multe; cum am mai menționat, e prima dată când chiar fac o evidență a produselor pe care le folosesc de-a lungul unei zile.

      Ștergere
  2. o sa fac si eu o postare de genul, dar mi-e cam frica de cat de multe am :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia aștept să văd o postare de genul semnată și de tine

      Ștergere