Hire Me Direct

luni, 4 iunie 2018

Review: Unt de duș Palmolive Mint Shake


Hello! Cum mai sunteți?
Pentru astăzi mi-ar plăcea să vă scriu câteva cuvinte despre untul de duș Mint Shake de la Palmolive. Acesta este unul dintre gelurile de duș care se află pe acea listă a mea de produse de încercat.

Eu am dat peste o ofertă destul de bună în Auchan pe la începutul lui aprilie 2018, pentru o sticlă de 500 ml de unt de duș am dat doar 10 lei, ceea ce nu știu exact când și cum aș mai găsi. Acesta este un truc pe care încerc să-l folosesc cât mai des posibil (nu-mi iese chiar întotdeauna), adică să găsesc / aștept niște promoții pentru cosmeticele mai „scumpe”.

Ceea ce-mi place cel mai mult la acest gel de duș e mirosul care este cumva mentolat dar și o idee dulce, dar e acel tip de dulceață care parcă pune în evidență prospețimea mentolată a mentei. Alt lucru pe care îl iubesc la produs este compoziția / vâscozitatea, e chiar grosuț produsul iar acest lucru îi prelungește durata de viață deoarece am nevoie de mai puțin produs când mă spăl.

Cu siguranță voi mai recumpăra acest produs cât de curând chiar dacă mai am 2/3 din produs neatins. Asta dovedește cât de mult îmi place produsul de față.

2 comentarii:

  1. am incercat din gama asta varianta cu capsuni, dar nu m-am omorat dupa miros, mi s=a parut cam artificial!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine asta m-a atras ca denumire, cele cu ciocolata, capsune, vanilie, piersici sau ce mai au nu m-au atras.

      Ștergere