Hire Me Direct

duminică, 3 iunie 2018

Review: Săpunul lichid Balea Sensitive


Hello! Cum mai sunteți?
Știu, poate pentru unii va fi un pic prea mult rutina asta, dar am încercat destul de multe geluri de duș și asemenea produse despre care mi-ar plăcea să vă vorbesc în ultima vreme, așa încât o să mă urâți doar din cauza rutinei.

Pentru astăzi vi-am pregătit câteva cuvinte despre săpunul lichid Balea Sensitive. Deși știu că există și varianta cu propria sticlă, am preferat să iau rezerva deoarece câteodată mă apucă cheful să pun la treabă și sticla cu pompiță no name pe care-am cumpărat-o dintr-un magazin cu asemenea produse. Alt lucru care-mi place la aceste rezerve e faptul că nu-mi ocupă prea mult loc prin plasele cu recipiente terminate. Produsele Balea se găsesc doar în DM (fiind marca lor proprie), iar săpunul m-a costat undeva la 5 - 6 lei. Partea cea mai proastă e că la banii ăștia primești doar 500 ml de produs.

Mi-a plăcut textura mai cremoasă a produsului dar și faptul că parfumul era discret. Pot spune că nu am sesizat să-mi usuce mâinile, dar asta poate fi și de la crema de mâini deoarece spălându-mă des pe mâini îmi iau această precauție. Prin urmare, există posibilitatea de a recumpăra produsul pentru a diversifica produsele pe care le folosesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu