luni, 12 decembrie 2016

Review: Laptele demachiant cu mușețel Pur & Simplu de la Lotus Cosmetics


        Hello! Cum mai sunteți? Pentru astăzi m-am gândit să vă scriu, în sfârșit, și despre laptele demachiant de la Lotus Cosmetics pe care l-am luat de la mami.


          Nu știu toate magazinele în care se găsește acest lapte demachiant, dar știu că se găsește prin Carrefour, la incredibilul preț de 3 lei. Sincer, mare lucru nu știu dacă e mare lucru de capul lui. Adică nu neapărat că nu demachiază, dar mă ustură ochii de la el, ceva de groază, deci rimel nem tudom,că nu mai am curajul de a-l demachia. Plus că are parafină, iar conform Pasagera, subînțeleg că nu e chiar cel mai ok ingredient pentru tenul meu gras. Singurul lui „plus” adevărat, pentru că nu e chiar plus ci defapt un mare minus, îmi place mirosul produsului, știți că parfumul prin cosmetice (excepție, logic, sunt EDC,EDT și EDP) nu e prea ok.
        Prin urmare, momentan rămân la micelara mea marca proprie Auchan, e mai scumpă cu o treime decât acest lapte demachiant, dar măcar mă înțeleg eu mai bine cu ea.
        Nota mea pentru produs: 4 / 10.

2 comentarii:

  1. nu merge, inseamna! si parfum, si parafina, si una, si alta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Clar, eu cred c-as prefera vata imbibata in apa chioara decat sa mi-l cumpar personal. Multumirile mele catre mami ca si l-a cumparat ei si apoi mi l-a dat mie, macar nu mai dau eu aia 3 lei pe un asemenea produs.

      Ștergere