vineri, 16 decembrie 2016

Eu vs Lidl


        Hello! Cred că v-a surprins puțin titlul, nu-i așa? Ei bine, nu e foarte mare brânză, doar că sunt foarte nemulțumită de ceea ce am găsit la capitolul revistă - reclamă.
        Come on, sunt sărbătorile, puteați să scoateți ceva mai stufos de câteva pagini în care să băgați ceva mai multe cosmetice, doar aceste reclame sunt valabile până în Ajunul Crăciunului oameni buni. Seriously!
        Trecând peste serioasa dezamăgire, pe o pagină or fost ceva, așa, îngrămădite, niște cosmetice de nici să te speli pe-o măsea nu-ți ajung, d-apoi de sărbători, dar, dacă ei (aka departamentul de marketing) așa au considerat...

4 comentarii:

  1. Am vazut ca o sa apara niste produse noi in gama Cien - Peeling pentru maini si unghii si burete cu acetona.

    RăspundețiȘtergere
  2. ei nu prea se axeaza pe cosmetice... pana la urma, mi se pare normal, sunt un mic magazin, care oricum are succes prin mancare si hainute sau decoratiuni. si am vazut ca au scos gel anticelulitic de la cien, asta e o noutate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si stii ca ratai si cutiuta cu buretel de acetona de care vorbea Claudia, nu? Totusi, eu mai mult merg pe la ei pentru cosmetice, cafea si esenta de vanilie (mda, ultimele 2 sunt mancare pana la urma).

      Ștergere