marți, 14 iunie 2016

Review: Șervețelele demachiante K Classic care

        Hello! Cum mai sunteți? Pentru astăzi vi-am pregătit un review pentru două produse în același timp, adică voi scrie despre cele două variante de șervețele demachiante de la K Classic care, cele albastre pentru ten normal / mixt iar cele roz pentru ten sensibil / uscat. 
        De foarte multă vreme mi-am dorit să încerc niște șervețele demachiante, doar că întotdeauna am găsit motive să nu achiziționez asemena produse, cel mai adesea prețul fiind motivul principal. Doar că am trecut peste acest lucru în primul rând undeva la mijlocul lunii martie când aceste șervețele umede s-au găsit cu o reducere de aproximativ un leu, chiar în aceeași săptămână cu reducerea de la apa de gură DentaPlus. 
        Vă menționez de pe acum că ambele versiuni costă aproximativ 2,60 lei / pachetul de 25 de șervețele, găsindu-le doar în Kaufland. 
        Și acum să trecem la subiect, v-am aburit destul.


        Am tot căutat o poză în care să fie varianta pentru ten mixt / normal singură în poză, dar n-am găsit deși puteam să jur c-ar fi trebuit să am o asemenea poză.
        Varianta aceasta mi se pare că are un miros puțin aiurea, dar nu neapărat aiurea, e foarte greu să vă descriu ce nu mi-a priit la miros. Se mândresc cu extract de migdale și castravete. Mi-au plăcut, au curățat bine doar că am observat simplul fapt că dacă insist pe anumite zone, defapt pe decolteu s-a-ntâmplat, mi se irită pielea și nu am înțeles de unde. Nu am observat să găsesc urme de bb cream pe vată / dischetă cu lapte demachiant sau loțiune tonică în urma demachierii cu aceste șervețele.
       Sunt ok, doar că n-am observat ceva efect cu mult mai bun decât șervețele umede Wickies cu care mă mai demachiez uneori.


        Ei bine, măcar aceste șervețele umede au poză dedicată strict lor. Acesta este avantajul de a mai avea ceva șervețele în pachet.
        Varianta aceasta nu mai are vreun miros aiurea, și se mândrește cu extract de mușețel, migdală și vitamina E. Mi-au plăcut fiindcă e foarte blând cu pielea mea, nu am pățit să mi se irite în vreo zonă. Plus că curăță fără probleme pielea de orice reziduri.

        Prin urmare, dau acestor șervețele umede nota 9,5 / 10 pentru varianta de ten mixt / normal și 10 / 10 pentru varianta de ten uscat / sensibil.

4 comentarii:

  1. eu folosesc servetele umede wickies, dar nu pt demachiat. n-am avut astfel de produse pana acum, prefer combinatia demachiant bifazic cu dischetele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uneori mai am si eu momente in care prefer doar servetele demachiante ca mi-e prea lene sa imi spal fata dupa bifazicul de la Farmec.

      Ștergere
  2. Mie mi-au placut, dar le folosesc doar la urgente, gen 1-2 ori pe an. Nimic nu e ca demachierea completa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le mai folosesc de-a lungul zilei sa-mi mai scoata din sebumul asta pacatos, uneori, desi folosesc pana si crema matifianta, zici ca nu m-am spalat pe fata cu lunile.

      Ștergere