miercuri, 29 iunie 2016

Review: Săpunul lichid cu ulei de măsline K Classic care


        Hello! Cum mai sunteți? Articolul acesta e scris tot aseară, așa încât cred că-mi permiteți să mă plâng de niște dureri de cap, nu-i așa?
        Articolul de față se dorește a fi un review la săpunul lichid cremos cu ulei de măsline de la K Classic care, unul dintre multele chestii pe care le-am folosit în ultima vreme pentru a mă spăla pe mâini, și credeți-mă, am folosit în ultima lună și jumătate o grămadă de chestii pentru spălatul mâinilor.
        Acest săpun se găsește, în mod normal, doar în magazinele din lanțul Kaufland, fiind vândut sub marca lor proprie, la un preț de aproximativ 4,50 lei. Precum îi spune și numele, are o consistență mai cremoasă, cu un miros ușor proaspăt și verde, ca și culoarea produsului, de asemenea. Într-un fel, îmi place foarte mult ambalajul produsului, vine într-o rezervă de plastic, nu am alte cuvinte s-o descriu, e un fel de „punguță” care mie nu mi se pare că ocupă foarte mult spațiu, spre deosebire de produsele similare de la Aile care vin ambalate în sticlonțoace de un litru care ocupă enorm de mult spațiu.
         Personal, mi se pare un produs interesant și bunicel, nu cred că de la el mi se usucă mâinile în perioada asta. Nu știu cauza exactă a uscării mâinilor mele, dar am doi suspecți serioși. Mai am produs cât pentru 4 - 5 zile, cred că-l voi consuma pe el, să îl excludem categoric de pe lista suspecților.
         Este un produs spornic, mie, de una singură, îmi cam ia o lună bună de consum exclusiv pentru a-l da gata.
        Eu îi acord o notă de 10 / 10.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu