luni, 6 iunie 2016

Ce-am mai făcut în ultima săptămână #32

        Hello! Cum mai sunteți? Îmi cer scuze c-am lipsit atât de mult de pe blog, dar am avut mai multe pe cap.
        Sinceră să fiu, mai am de terminat un referat și, eventual, să îmi mai meșteresc un proiect pentru o posibilă mărire de notă.
        Am reuşit aproape în totalitate să revin la cura de slăbire, mai am mici abateri, dar reuşesc încet încet să „mă pun cu burta pe făcut sport”, am reușit și mica performanță de a face 25 de minute de aerobic într-o singură ședință fără să mă aleg cu febră musculară.


        Încă nu îmi vine să cred că au trecut două săptămâni  destul de pline, în care am lucrat destul de mult din punctul meu de vedere și, uneori, chiar m-am autodepășit puțin. Au fost două, chiar trei situații în care cred că am reușit să fac cu mult peste ceea ce au crezut că va fi posibil, iar ceea ce-am simțit a fost fascinant.
        În primul și în primul rând, cred că mi-am convins profesoara de la materia numită marketing online că, dacă chiar îți pui mintea la contribuție, poți să realizezi o campanie online pentru un blog, și nu numai atât, dar i-am și scris vreo șase sau șapte pagini care cuprindeau doar o parte a ideilor mele iar profesoara îmi scria că e ok, doar să-mi printez munca pe hârtie și să trec să las foile la facultate.
        În al doilea rând, nu mi-am închipuit c-o să fiu aproape gata cu o traducere pentru o materie chiar înaintea examenului, dar uite că s-a-ntâmplat și asta astăzi, mai aveam vreo pagină și jumătate de tradus dar n-am mai făcut față. Sunt și acum, la opt seara, destul de obosită, îmi vine să mă bag în pat și să continui la noapte când sigur m-aș trezi și-aș rămâne fără somn. Și că veni vorba de examenul de azi, am luat doar 8 din cauză că nu am avut traducerea de care vorbeam la mine ca s-o predau.
        În al treilea rând, miercurea trecută am crezut că pup o restanță pe toamnă că nu-mi era chiar gata proiectul pe care trebuia să-l predau, dar s-a-ntâmplat s-o prindem pe profă în toane bune și mi-a luat și mie proiectul în halul în care era, asta presupunând că îmi dă minim 6 care e defapt nota minimă de trecere la proiecte. Dar am băgat un stres din cauza asta la începutul săptămânii trecute, și sunt conștientă că e strict vina mea.
         Ieri am fost mai liniștită, nu exagerat, dar a fost mai bine, așa încât nu numai c-am fost la vot până la urmă, deși ajunsei cu vreo patru ore întârziere față de ceea ce-mi propusesem cu o seară înainte, dar am trecut și pe la mami s-o ajut puțin cu laptopul de acolo. Mi-a părut rău că a trebuit s-o șterg pe repede înainte din cauza norilor dar și așa m-a prins o ditamai ploaia foarte serioasă, puteți s-o considerați și furtună, pe drum. Dar astăzi a fost o vreme numai bună de mers la examene, n-a fost nici extrem de cald dar nici prea rece iar cerul chiar și-a arătat splendoarea...



        Acum 8 zile am asistat la una dintre cele mai interesante curse de Formula 1 din Monaco, a fost chiar extraordinară comparativ cu ultimii ani, când devenise extrem de plictisitoare această etapă, mi-a venit să mă uit și la reluare, ceea ce se întâmplă extraordinar de foarte rar.


        Bun. Cred că e timpul să vă spun că am vizionat și eu o reclamă pe YouTube, știți și voi, cred, că și ei mai bagă reclame înainte de unele videoclipuri. Cum am reușit performanța aceasta tocmai eu, care nu prea suport reclamele? Ei bine, apărea în ea Special Koko, așa încât am zis să ofer și eu credit reclamei, deși știu că n-o să mai revăd reclame curând doar pentru că nu-mi plac, nu c-aș avea ceva cu respectiva bloggeriță.
        Ce mai doream să vă povestesc e legat de ultima postare despre cumpărături. E foarte adevărat că nu am mai apucat să completez articolul chiar cu ultimele 4 - 5 produse să zicem. Plus că respectivele cumpărături au fost făcut în decurs de mai bine de o lună, dacă eu bine țin minte, așa încât vă pot spune c-am terminat crema de mâini Geroroyal și, de asemenea, antiperspirantul Dove Original a devenit preferatul meu din respectiva categorie de achiziții, deși deodorantul Cien nu l-am testat în condiții extreme iar antiperspirantul Lady Speed Stick are un parfum floral pudrat care mie personal nu mi se potrivește în ciuda protecției destul de bune pe care o oferă. Momentan, nu cred c-o să fac recenzii la extrem de multe noutăți, chiar doresc să le mai folosesc pe unele pentru a-mi crea niște păreri mai bune, deoarece am observat că la adresa unora dintre produse îmi pot schimba părerea în funcție de anotimp.

4 comentarii:

  1. spor la miscare! si eu sunt tare mandra de mine ca am reusit sa alerg si vreau sa ma tin de program. cat despre mancare...si eu ma chinui cu dieta, dar am constatat ca intreaga idee e sa nu mananc seara prea mult sau chestii prea grele. si sa nu merg la alergat dupa ce dorm. e groaznic, ma dor toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa somn,t nici eu n-am spor la miscare, mai ales dimineata, parca as fi zombi atunci.

      Ștergere
  2. Si eu m-am apucat de miscare. Dar am renuntat la iaurt. Am citit eticheta si mi-a trecut pofta. Acum caut produse proaspete, bors, lapte batut facut in casa... Ce tare, mie imi place sa alerg dimineata dupa somn.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca fiecare are propriul ritm diferit de al altora, iar asta ne face atat de interesanti. Si eu ar trebui sa ma dau pe legume & fructe proaspete din piata, sper s-ajung la dimineata pe acolo.

      Ștergere