marți, 30 iunie 2015

Review: Antiperspirant ministick Rexona Cotton Dry


        Hello! A mai trecut ceva vreme de când n-am mai vorbit de antiperspirante, așa încât voi reaborda azi acest subiect prin prisma ministick-ului Rexona Cotton Dry.
        Acesta este un alt cadou de 1 & 8 martie, l-am primit alături de un alt ministick Rexona despre care încă n-am apucat să vorbesc. Cine mi l-a dăruit știe că iubesc diversitatea, dar și că am nevoie de ceva micuț să intre prin toate gențile pe care le am.
         Această variantă îmi aduce aminte din punct de vedere olfactiv de ceea ce eu consider a fi mirosul original Rexona, căci ami aduc aminte că acum vreo 10 - 12 ani am mai avut un ministick Rexona dar chiar nu mai țin minte de care. Eu, personal, foloseam aceste ministick-uri Rexona mai spre mijlocul sau sfârșitul zilei, așa încât știu că mă ține 5 - 6 ore bune, poate chiar un pic mai mult. Cât despre preț, știu că prin Auchan se găsesc undeva la 4 lei / bucata.
       Pe viitor (adică pe la începutul toamnei), intenționez să reachiziționez măcar una dintre cele 3 variante pentru a o purta în geantă, dar încă nu știu care dintre variante va fi.
       Notă acordată: 9,5 / 10.

2 comentarii: