joi, 25 iunie 2015

Minicolecția mea de parfumuri

        Hello! Pe acasă consider că am o adevărată minicolecție de parfumuri. Ce-i drept, nu e atât de mare ca la alte persoane sau bloggerițe, dar totuși, pentru mine e un adevărat ceva. În unele sticluțe am mai mult produs, dar în majoritatea nu mai am foarte mult parfum căci îmi place să mă dau cu parfum zilnic, uneori de mai multe ori într-o singură zi, deci se consumă destul de bine în timp.
         Despre multe dintre ele am câte un articol de tip review, iar pentru cele la care nu am, sper să reușesc să le fac review până la sfârșitul verii.


        În minicolecția mea intră:

  • un deodorant / parfum ce-o fi Beyonce Midnight Heat la 75 ml, destul de gol, cred că mai am undeva la 1/4 din el;
  • un EDT C-THRU Coral Dream la 50 ml, mai am destul de puțin din el, undeva la 5 - 10 ml, l-am dus la apartamentul bunicii;
  • un EDP Elode Enigmatic la 100 ml, cred că mai am undeva la vreo 10 - 15 ml sau ceva de genul;
  • un EDT essence like a rollercoaster ride la 10 ml (luat din magazinul de cosmetice de la parterul Crișul Center unde nu au de vânzare decât varianta la 10 ml, și nu găsisem  like a million miles away parcă), mai am 2 - 3 ml în el;
  • un EDP Avon Today la 50 ml abia desfăcut, cred că lipsesc maxim 5 ml.
P.S.: Vedeți că review-ul la essence like a rollercoaster ride va apărea abia suminică, de aceea nu puteți accesa încă articolul.

2 comentarii:

  1. si eu vreau sa fac o postare cu parfumurile mele, dar mai astept sa mai primesc cateva care sunt pe drum :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine s-a trminat essence-ul și l-am înlocuit cu un Chalon albastru

      Ștergere