luni, 5 septembrie 2022

Nou canal de Youtube


Hello! Bine v-am regăsit! După probabil mai bine de un an, m-am gândit să revin pe Youtube, dar în același timp să mă mut în casă nouă. Așa încât mi-am deschis un nou canal cu care să încep de la 0. Nu va fi ușor, dar sper să fie cumva pe termen lung.


Sper din tot sufletul ca pe acest canal să postez măcar bilunar, dar pentru început poate am material să postez în zilele impare din septembrie. Mă gândisem să fac acest lucru ori pe durata zodiei gemenilor sau a fecioarei, dar niciodată nu m-am mobilizat îndeajuns de bine să o fac.


De ce zodia gemenilor? E zodia mea? Nu, din contră, e zodia opusă zodiei mele de bază, săgetătorul. Din nefericire, zodia săgetătorului acoperă aproape toată luna decembrie, când toată lumea postează în draci vlogmăsuri, prin urmare nu aș fi avut nicio șansă cu un canal pornit de la 0.


De ce zodia fecioarei, atunci? N-ai zis că ești săgetătoare? Ba da. Dar ascendentul meu e în zodia fecioare, adică unui necunoscut îi pot părea o fecioară până ajunge să mă cunoască mai bine.


Ce îmi doresc de la acest nou început? Multe. Dar pentru moment lăsăm lucrurile așa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu