duminică, 13 august 2017

Scrubul care salvează o gamă întreagă


       Hello! Pentru astăzi m-am gândit să vă las câteva cuvinte despre scrubul de față a celor de la Avon, făcând parte din gama True.
         Sincer, când m-am uitat în fugă pe spatele produsului pentru a citi niște instrucțiuni nu am găsit absolut nimic în română, ceea ce e deranjant.
       Scrubul este destinat tenului uscat sau normal și s-ar putea folosi de 2 - 3ori pe săptămână. Pentru un ten uscat nu știu cum ar funcționa, dar tenul meu gras ar rezista și la 2 folosiri zilnic. Asta deoarece granulele acelea exfoliante sunt defapt destul de fine cu tenul meu, deși în poză puteți vedea cât de mari și vizibile sunt.
         Sunt de părere că e un produs destul de bunicel pentru perioadele când este la reduceri, eu l-am cumpărat cu 11 lei, dar când m-am documentat pentru acest articole, pe site-ul celor de la Avon era deja 29 de lei, ceea ce e mult pentru 100 ml de produs.
          Nota mea: 9.5 / 10

2 comentarii:

  1. nu am mai incercat nimic de la avon, momentan am suficiente scurburi pentru fata, astept sa mai consum din ele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mi-am cumparat acum vreo 3 zile inca un scrub de la Nivea, cred ca a vorbit Ella de la http://www.ella-beautycorner.com/ chiar pe la inceputul blogului ei.

      Ștergere