duminică, 27 august 2017

O mască de păr în topul preferatelor

   
    Hello! Cum mai sunteți?
   Pentru astăzi vi-am pregătit câteva cuvinte despre masca de păr cu ulei de măsline de la Loncolor Natura. Eu am „primit-o” la o revistă, defapt am cumpărat revista pentru produsul de față.
   În primul rând, masca vine într-un ambalaj de tip tub din plastic destul de moale (poate fi tăiat pentru a scoate rămășițele de produs rămase, care mie mi-au ajuns la vreo 2 spălări pe cap) și gramajde 150 ml.
      Produsul mi-a plăcut foarte mult, e mai bun decât balsamul de păr de la Kallos. Combate vârfurile aspre și ajută la descurcarea părului. Adică tot ceea ce eu caut la un asemenea produs. 
      Ca și consistență, masca e foarte cremoasă, de culoare verde foarte pal și miroase foarte proaspăt, dar mirosul nu se menține în păr dar nici nu te deranjează în timpul folosirii ei.
      Mă declar foarte plăcut surprinsă de o asemenea mască românească bună și o recomand din tot sufletul cu mențiunea faptului că  la mine e trecută pe lista (destul de lungă a) produselor de recumpărat în ciuda faptului că are un preț aproximativ de 10 - 12 lei în Kaufland. 

2 comentarii:

  1. am avut si eu masca asta, dar mie nu mi-a placut neam, mi s-a parut ca imbcseste parul si am cedat-o verisoarei mele, care s-a plans cam de aceeasi chestie

    RăspundețiȘtergere