miercuri, 31 august 2016

Pan that palettes, după 8 luni de zile de proiect

        Hello! Cum mai sunteți? 
        La mine încă nu e o săptămână prea productivă până acum, dar ieri m-am mobilizat să fac nişte poze,  aşa încât ia naştere articolul de azi în care vă povestesc cum mai stau cu proiectul în care îmi propuneam să consum cât mai mult, dacă nu chiar să termin, din 3 palete de farduri de ochi.




       Au trecut deja opt luni de zile, așa încât a venit momentul să inventariez cum mai stau cu aceste palete, mi se pare o veșnicie deja de când mi-am propus să termin paletele și ele nu sunt terminate. Și recunosc că aici intervine și unul dintre cele mai mari defecte ale mele, și anume faptul că sunt foarte nerăbdătoare, ceva în genul cum e descrisă Andreea Bălăban în video-ul pe care vi-l las mai jos, să știți despre ce vorbesc.


        În primul rând, nu prea m-am mai ocupat de paletuța de la Cien, e cea mai recent achiziționată (am cumpărat-o în toamna sau decembrie 2015), consider că mai am timp s-o termin şi anul viitor.


        Mă pot mândri că am terminat fardul mono essence Cappuccino, please!,  dar a avut parte de un accident adică l-am scăpat pe jos şi  a trebuit să arunc o parte din fard.


        În schimb, nu sunt foarte mulțumită de mine în legătură cu paleta de 20 de culori mici, deşi am ajuns până la stadiul în care să se vadă binișor fundul metalizat al cutiei în cazul a 4 culori. Și asta după ce cică am folosit undeva, zic eu, în 70% din cazurile în care m-am machiat la ochi. Deci, încep să cred că această paleta îmi va toca și grăuntele acela minuscul de răbdare pe care-l am până într-un hal fără de hal, dar asta este, sper să ies bine din acest proiect.


        M-am gândit să vă las și un swatch cu cele patru culori cel mai mult folosite, nu cred că va mai fi o viitoare dată când să vi le arăt cum arată pe dosul palmei:


        Ca două mici concluzii, vă pot scrie următoarele:
  • cred că se putea ceva mai bine la capitolul uzură, mai ales la paleta cu multe culori, au fost multe zile când nu am folosit absolut nimic pentru ochi iar asta sunt foarte sigură că se poate observa, propunându-mi să fiu mai consecventă;
  • precum se poate observa, orice obiect care-mi trece prea des sau prea mult prin mâini ajunge într-o stare deplorabilă, a se vedea fardul mono și ultima paletă care nu mai au capac de protecție.

4 comentarii:

  1. :)) eu n-am reusit pana acum sa termin un fard. le consum pana la un punct si le arunc dupa 2-3 ani. am avut o paleta chinezeasca de vreo 60 de culori sau ceva de genul. am tinut-o cat am tinut-o, am folosit un pic din ea si valea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu vreau acum o paleta de minim 6 culori de la Melkior, dar zic pas momentan, am atat atat de multe palete, incat abia in 2018 sau 2019 as avea motive sa-mi creez respectiva paleta, inchipuie-ti. Sa vedem daca ma tine rabdarea pana atunci, totusi.

      Ștergere
  2. De asta imi iau eu farduri cu putine culori. As vrea sa o vad pe aia care nu a scapat cutia de farduri pe jos pana acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar sa se faca fardul tandari prima oara cand cutia de farduri a pupat „mai agresiv” podeaua? Asta m-a mirat pe mine cel mai tare...

      Ștergere