luni, 29 august 2016

Ce-am mai făcut în ultima săptămână #37

        Hello! Cum mai sunteți? Îmi cer scuze că articolul acesta ajunge la o oră atât de târzie, am avut o noapte de insomnie și încă nu mi-am revenit complet.
        Dacă săptămâna trecută am avut așa o stare de așteptare din aceea plină de emoție că așteptam cursa de Formula 1 (ceva ce-mi aduce aminte de melodia de mai jos) 


săptămâna asta sunt ușor nerăbdătoare, dar mi-am propus lucruri mari.


        Săptămâna ce-a trecut a plecat foarte ușor, îmi aduc aminte doar unele episoade.
        Luni și marți chiar nu-mi prea dau seama ce-am făcut, înafară de a face puțin curat prin apartament, miercuri știu cert c-am bătut puțin orașul, am fost până în Era Shopping Park să caut o loțiune sau cremă de corp la un preț mic și n-am găsit nimic interesant, apoi am fost de două ori până la părinți că-mi uitasem cheile prima dată și am trecut și prin Kaufland.
        Week-end-ul a fost frumos, mai ales c-am avut cursă de Formula 1.


         Sincer, a fost o săptămână pozitivă, i-am redescoperit pe cei de la RBD,  am ieșit destul de multicel afară, doar că-mi pare rău că n-am prea citit săptămâna trecută. Un singur lucru m-a supărat destul de mult și vi-am scris despre asta pe rețelele de socializare.
        Pentru săptămâna asta îmi propun să fac o tură serioasă de poze pentru niște articole, să citesc foarte mult dar să și văd cel puțin un film pe zi. Așa încât vă invit să-mi propuneți niște filme faine, sunt în pană de idei.

4 comentarii:

  1. Eu am vazut recent Me before you si Suicide Squad :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei bine, acum, cand raspund, in sfarsit, la mesaj, si eu am vazut Me before you si am incercat sa ma uit si la Suicide Squad, doar ca nu mi-a placut cat am vazut din el si l-am lasat balta.

      Ștergere
  2. rbd...ce amintiri! ii ascultam cu drag, ma uitam la filme... dar deh! au trecut si ei! eu ma uit la filme de groaza. the conjuring 2 mi-a placut foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am auzit tarziu de ei, pana la 15 ani n-am avut nici net, nici cablu acasa...

      Ștergere