Hire Me Direct

vineri, 12 decembrie 2014

Preferatele lunii noiembrie


         Știu că despre jumătate din produse trebuie să fac review, dar sper să fiți înțelegători cu mine și să mă așteptați cu ele.


         Balsamul de mâini și unghii cu mușețel de la Balea l-am luat spre testare la începutul spre mijlocul noiembrie din DM doar din curiozitate. Și chiar n-am regretat. Deși e destul de scumpă, 30 ml costă 2,99 lei, calitatea își merită banii deoarece își face treaba și-mi protejează pielea și în plus lasă pe piele un miros discret și persistent de mușețel (review-ul aici).

        Parfumul îl primisem început de la bunica care a murit în noiembrie; fiind bunica mea și fiind în impas de bani, parfum și timp dedicat shoppingului, l-am acceptat deși știam că nu-mi place foarte mult mirosul, dar bine am făcut că l-am folosit pentru că am aflat că e parfumul preferat al prietenei născute în noiembrie și așa s-a născut ideea cadoului pentru ea.
        Despre cele două pachete de șervețele umede, n-am decât cuvinte de laudă, așa cum s-a văzut în postările anterioare. Cel de la Wickies îl las pentru utilizare în casă iar cele de la Amelia sunt în general pentru gențile pe care le folosesc.
        Despre tratamentul de la Balea găsiți cam tot ce-am de spus aici.
        Și în sfârșit, rujul e luat cu un fard de pleoape încă nefolosit cu revista Beau Monde pe luna noiembrie, deși luat mai pe sfârșitul lunii, deja m-a fermecat într-un asemenea fel... Îmi place că îmi hidratează buzele și are un efect de ușoară colorare fără să par ostentativ pe timp de zi la facultate.
        Cam atât am avut de spus despre preferatele lunii noiembrie. Vă promit ceva mai mult pe luna decembrie.
        Vă pup și week-end plăcut s-aveți!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu