duminică, 10 iulie 2016

Wishlist de iulie

        Hello! Cum mai sunteți? Știu, e puțin târziu, nu numai azi, dar și pentru acest articol, dar, nu știu nici eu de ce, țin neapărat să scriu și să public acest articol.
         M-am gândit puțin înainte de a întocmi această listă de dorințe, am încercat să pun mai față necesitățile și mai apoi „visele”, adică acele produse la care visez dar de care nu prea am sau chiar nu am nevoie, dar ca fată și colecționară pe deasupra, le visez destul de des.


       În primul și în primul rând, săpun lichid că încă mai am 200 ml, deși îi dădeam drept terminați acum o săptămână. În parlarticular, mi-ar plăcea varianta cu cocos și fructul pasiunii în varianta XXL de la Cien (review), nici nu se simte cocosul.


       Apoi, măcar un antiperspirant, sunt foarte necesare pe vreme călduroasă ce dă în caniculă. Îmi amintesc cu drag de varianta Fresh Lime de la Balea (review), cu care aveam o relație de love & hate.


        Un șampon uscat, pe vremea asta atât de imprevizibilă e necesar unul. Trend It Up de la Balea (review) a fost cam cel mai bun șampon uscat folosit din ce-mi aduc eu aminte, mă putea ține și 2 zile consecutiv la o singură utilizare, dar 2 zile cu maxime de 34 - 35 de grade.



        Un al doilea antiperspirat nu strică niciodată, cu atât mai mult diversitatea, iar antiperspirantul roll-on Romantic Moments de la Fa (review) ar fi o alegere ideală în zilele cu maxime sub 30 de grade.

 

        O loțiune micelară e aproape un must - have în concepția mea, rezolvă multe un singur produs. Recunosc că varianta de la Garnier (review) e cam o fiță sau un moft, cum vreți voi să-i ziceți, dacă se caută se poate găsi o variantă mai ieftină.


        Săpunul lichid cu ceai verde marca proprie Auchan (review) e iarăși un mic moft, mai ales la 2 lei și ceva pentru doar 250 ml, dar știți că eu mă plictisesc repede de produse, iar această variantă e ok, mi-a plăcut vara trecută.


        O loțiune tonică, mai ales pentru ten mixt (review) e cam binevenită pentru tenul meu gras care uneori se mai comportă ca unul mixt. Cea de la Cien e ideală, cred că costă undeva la 6 - 7 lei, nu e exorbitantă de scumpă. 


        O cremă matifiantă e iarăși un must - have pentru tenul meu cu probleme iar Garnier Oil Control Complete (review) a fost cea și cea mai bună alegere de până acum. Mulțumesc prietenei care mi-a dăruit-o.


        Mi-aș dori și un gel de duș, un Cien XXL Grapefruit (review), dar asta deja e un moft, am încă 3 geluri de duș începute plus 4 săpunuri solide care așteaptă să fie folosite, astfel încât chiar nu prea își are rostul să fie cumpărat acest produs.

2 comentarii:

  1. eu am sapunul lichid cu cocos si fructul pasiunii, dar am inceput unul solid de curand. presimt ca le termin la anul deci la capitolul asta n-o sa ma fac shopping

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi ia destul de mult timp sa le consum, din cate-am observat

      Ștergere