joi, 7 iulie 2016

Review: Cremă hidratantă matifiantă de la Farmec

        Hello! Cum mai sunteți? Sper că vă bucurați de vacanță, concediu sau măcar de niște zile frumoase fără grija sebumului în exces.


        Ei bine, cel puțin de prin clasa a șaptea (deci, de cel puțin vreo 11 ani încoace), sebumul a reprezentat o mare problemă pentru mine. Și cred că știți că nu e deloc distractiv să te speli pe față, doar ca fața ta să arate curată pentru vreo 2 - 3 ore iar apoi să arate de parcă nu ai mai spălat-o de câteva luni, pe puțin. Multă vreme am crezut că este o luptă pierdută încercarea mea de a avea o față nelucioasă pentru întreaga zi. Asta până când, vara trecută, am dat de cremele matifiante, iar speranțele mele au contraatacat. Nu pot afirma că am o experiență prea mare cu asemenea creme, am încercat în total doar vreo patru creme matifiante, iar despre una dintre ele vă voi vorbi astăzi, și anume despre crema hidratantă matifiantă cu aloe vera de la Farmec.


Ce spun ei:
         Crema este formulată special pentru a regla secreția de sebum și pentru absorbția excesului de grăsimi, tenul gras sau mixt fiind astfel matifiat și hidratat. Aceste efecte sunt asigurate prin asocierea extractului de aloe vera cu Sebaryl. Extractul de aloe vera are puternice efecte hidratante, antimicrobiene și antiimflamatoare iar complexul Sebaryl asigură reglarea secreției de sebum și hidratarea optimă a tenului.

Ce spun eu:
        Ei bine, faza e foarte dificilă. Adică cum aplic această cremă, cum mă trezesc că fața mea are un chef nebun de a transpira și de a scoate produsul. Așa încât mi-e imposibil de folosit crema. După ce termin de transpirat, în cel mult o oră fața mea lucește cam ca o bucată de slănină ținută în soare. Frumos, nu? Și ce e cel mai rău, cu crema Garnier Skin Naturals Oil Control Complete nu am întâmpinat defel această problemă nefericită.

        Prin urmare, crema de față este o risipă totală, bine măcar că eu am primit-o de la mama, căci altfel mi-ar fi părut rău că am cheltuit banii pe ea. Nici măcar nu știu ce notă să-i dau...

2 comentarii:

  1. eu nu am probleme asa grave, am tenul uscat si sensibil, dar uneori si mie imi transpira si ma enerveaza la culme! cam evit cremele in perioada asta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mi-ar plăcea să am un ten normal, sinceră să fiu; bănuiesc că nici tenul uscat și sensibil nu e o binecuvântare

      Ștergere