luni, 27 februarie 2017

Review: Săpunul lichid Fresko cu fresie


        Hello! Cum mai sunteți? Pentru astăzi m-am gândit să vă poveste în câteva cuvinte despre unul dintre săpunurile lichide pe care le-am folosit; defapt, e penultimul, doar că nu știu dacă mai am poze la ultimul.
        Eu am cumpărat săpunul acesta cam prin ianuarie zic eu, pot să mă înșel că mintea mea e cam uitucă mai nou. Motivul cumpărării...: era la reducere, parcă era sub 3 lei. 
         A mirosit ok, floral, discret. Aceeași compoziție cam prea lichidă, îmi cam trebuia2 pompițe de produs, cât să se irosească produsul. Plus că cel pe care l-am cumpărat eu avea pompița stricată, a trebuit să-l transfer într-un alt recipient. Chiar m-a nemulțumit faza, pe lângă faptul că compoziția lasă de dorit, mai lasă de dorit și sistemul de dozare. Categoric, după ce voi testa și varianta cu lavandă, nu cred că le voi mai recumpăra.
       Eu dau de aceste săpunuri lichide mai ales prin Kaufland, parcă și prin Carrefour le-am mai văzut, cam undeva la 2.50 - 4.00 lei, depinde de promoțiile prinse.
         Nota mea pentru produsul de față: 6 / 10.



sâmbătă, 25 februarie 2017

Un nou project pan (Pan that palettes #2)


     Hello! Cum mai sunteți? Pentru azi mă gândesc să vă explic despre un project pan, cred că deja vă dați seama despre ce e vorba.
     Pozele sunt făcute undeva la mijlocul lunii ianuarie, vă dați seama cât mi-a trebuit să nasc postarea asta, nu? Am câteva idei de articole, chiar și poze pentru ele, pe care le clocesc de extraordinar de multă vreme, doar că văs lumina zilei foarte târziu.
    De data asta vreau să dau gata cele 2 paletuțe din celălalt proiect destinat fardurilor de ochi și să încerc să consum cât e poate din cele 2 paleta mai puțin mediatizate pe aici. Sunt mult prea multe pentru a le da gata pe toate într-un singur proiect, dar sper să le arunc la un moment dat măcar pe jumate goale.
       Vă las mai jos și poze pentru fiecare paletuță, să știm de unde pornim, nu?





miercuri, 22 februarie 2017

Review: Gelul de duș Dove deeply nourishing


         Hello! Cum mai sunteți? Haideți, e deja joi și trecut de mijlocul lui februarie nu mai e atât de mult până la începutul primării; doar până la începutul sezonului de Formula 1 mai e ceva mai mult, vreo 5 săptămâni, dar până atunci se va mai încălzi pe afară.


        Pentru astăzi mi-am propus să vă scriu câteva rânduri despre gelul de duș Dove deeply nourishing pe care l-am terminat, dar m-am bucurat enorm să-mi fie aliat de nădejde în cele câteva zile mai urâțele pe care le-am pupat, noi, orădenii.
         Eu am avut varianta de 500 ml și a costat undeva la 13 - 16 lei în decembrie când l-am cumpărat. În primul și în primul rând m-a șocat textura lui, e o cremă extrem de groasă, zici că e cremă efectiv băgată într-o sticlă etichetată greșit. Dar face spumă după contactul cu pielea udă, deci e un produs de curățare. Mi-a plăcut până la urmă textura lui, deși se scotea extrem de greu din flacon. Chiar și mirosul lui discret mi-a făcut plăcere. 


       Dacă de varianta cu smochine și floare de portocal m-am plâns că nu mi se pare prea hidratant, aceasta chiar își face treaba, așa că are un mare DA.
        Precum cred că vă așteptați, mi-ar plăcea să-l recumpăr și are un 10 / 10 din partea mea.

marți, 21 februarie 2017

15 lucruri care mă fac fericită

        Hello! Cum mai sunteți? La un moment dat umbla prin blogosfera românească un fel de tag, în care descriai 15 lucruri care te fac fericită. Ei bine, de când cu Bullet Journal, am dat și peste un „30 days challenge” iar la un moment dat te provoca să scrii 10 lucruri care te fac fericit. Așa s-a născut și acest video, sper să vă placă.


duminică, 19 februarie 2017

Iarăși Lidl


       Hello! Cum mai sunteți? Lidl-ul are iarăși cosmetice în revistă, și văd și niște șampoane noi, ca să zic așa...


        Sunt multe chestii mișto prin catalog, nu știu ce voi lua, am o perioadă de abținere la capitolul cosmeticale.

vineri, 17 februarie 2017

Review: Crema de față elmiplant SKINNERGY refresh it


        Hello! Cum mai sunteți? Sper că sunteți ok. 
        Pentru astăzi chiar vreau să vă scriu câteva cuvinte despre o altă cremă de față, elmiplant SKINNERGY refresh it! pe care am utilizat-o o vreme, dar am decis să ne despărțim în termeni nu tocmai amicali, ca să spun așa.
        Mă gândeam... defapt habar n-am ce gândeam când am cumpărat-o. Chiar nu mi-a ajuat cu absolut nimic, consider că am dat banii degeaba pe ea. Se mândrește c-ar menține hidratarea până la 24 de ore și că tenul s-ar simți radiant din cauza utilizării ei. Ei bine, mie mi se părea că-mi bloca porii, cum o aplicam cum și începeam să transpir ca ce nu trebuie, cred că tenul meu încerca să scape de cremă, așa cum mi se întâmplă cu multe creme.
        Crema se mândrește cum că:

  • hidratare optimă imediată a tenului care se menține până la 24 de ore;
  • tenul tău se simte hidratat, proaspăt și plin de energieavând un aspect radiant.
         Pe lângă asta, cică crema asta ar fi îmbogățită cu:
  • extract de fructe de goji 100% natural supranumite, „fructele fericirii”, ajută la creșterea energiei, vitalității și rezistenței pielii, precum și la protejarea acesteia împotriva îmbătrânirii premature;
  • Moisture Plus, o combinație unică de agenți de hidratare șibio-polimeri naturali, are o funcție dublă: acționează ca film protector la suprafața pielii și ca rezervor de agenți de hidratare la nivelul epidermei. Acesta oferă tenului tău hidratare imediată, care durează până la 24 de ore. 
  • SPF 15 pentru a-ți proteja tenul de radiațiile UVA / UVB.

        Pe mine nu m-a ajutat chiar deloc crema, cum vi-am mai scris deja, cum mă dădeam cu crema aceasta, cum începea și tenul meu să transpire și să transpire, ceva de groază. Eu chiar caut ceva care să nu-mi creeze efectul acesta.
        Toate ca toate, dar la un moment dat am tăiat tubul pentru a ajunge la cremă. Nimic ciudat, dubios sau nelalocul lui până aici, fac des chestii din astea și nu se întâmplă nimic cu produsele, doar că se mai usucă niște reziduuri de produs, ceea ce consider absolut normal. Doar că din crema asta s-a separat un lichid ca un fel de ulei, așa încât am zis că eu nu mai pun crema pe față.
         Prin urmare, nu voi mai recumpăra creme din gama SKINNERGY de la elmiplant. Nu am nimic nici, cu firma nici cu gama, doar că produsele se pare că nu mi se potrivesc deloc.
            Nota acordată produsului: 1 / 10.


luni, 13 februarie 2017

Review: Cien Eye Make-up Remover


       Hello! Cum mai sunteți? E data de 13, sper să nu-mi aducă ghinion nici mie personal, nici acestei postări. Știu, sunt prea superstițioasă, dar asta este, face parte din cine sunt.
      Pentru astăzi mi-am propus să vă scriu câteva cuvinte despre demachiantul pentru ochi de la Cien pe care l-am cumpărat chiar în ultima zi a lui 2016, din Lidl. Produsul vine ambalat într-un ambalaj clasic Cien, din acela cu pompiță, cum sunt dizolvantele pentru lacul de unghii sau loțiunile tonice. Sincer, nu aș fi avut neapărată nevoie de demachiantul ăsta deoarece aveam micelara marca proprie Auchan, dar îmi doream un asemenea recipient pentru a transfera respectivul produs.
    Demachiantul are 150 ml și este incolor (sticla are nuanța aceea interesantă de verde), dar parfumat. Se laudă c-ar fi bun inclusiv pentru demachierea machiajului rezistent la apă și c-ar avea extract de lotus și mătase. N-am nimic rezistent la apă pe ce să-l testez, dar parcă mă ustură puțin ochii de la produs.
    Iar la capitolul cât timp te-ar ține un flacon de 150 ml, pe mine cred că mă ține cam o lună cantitatea asta dacă nu mă machiez complet (adică fără fond de ten / bb cream / cc cream), altfel cred că în 2 săptămâni ar fi gata.
      Nota mea pentru produs e 8 / 10.

duminică, 12 februarie 2017

joi, 9 februarie 2017

Preferatele lunii ianuarie

       Hello! Deși m-am apucat de filmat, editat și postat pe Youtube chiar devreme, ca să zic așa, uite că pe blog tot târziu apare acest video. Enjoy it!


marți, 7 februarie 2017

Ce-an mai făcut în ultima săptămână #43 (aka Weekly Vlog #3)

        Hello! Dacă tot m-am apucat de weekly vlog-uri m-am hotărât să le fac lipeala cu categoria „Ce-am mai făcut săptămâna ce-a trecut”, poate mai popularizez ultima categorie deoarece renunțasem temporar la proiectul respectiv deoarece nu mai era foarte vizualizat.


Review: Șervețelele umede frotto cu Lăcrămioare


        Hello! Pentru azi m-am gândit la o recenzie foarte scurtă, de vreo maxim 2 - 3 rânduri, nu prea-mi arde mie de lungit cu vorba. „Vedeta” articolului de azi este varianta cu lăcrimioare a șervețelelor umede de la frotto, pe care eu le iau din Lidl.
        Din punctul meu de vedere sunt ușor de procurat, Lidl-ul fiind în drumul meu înspre și dinspre universitate. Costă relativ decent, până la un leu per pliculeț cu 15 șervețele umede și miros ok. Menționez faza cu mirosul deoarece eu am mai avut „norocul” să dau și peste șervețele umede împuțite de-a lungul timpului, deci la unele capitole sunt Stan pățitul. Sunt șiîndeajuns de îmbibate în soluția aceea a lor, deci dacă le consumi într-un interval temporal ok nu riști să ți se usuce.
        Din partea mea au un 9,5 / 10.

duminică, 5 februarie 2017

Încântată de Lidl


        Hello! Cum mai sunteți? Eu mă bucur de simplul fapt că Lidl-ul aduce chestii noi și s-au mândrit cu ele prin revistă.


       Nu prea am de gând să iau multe, ceaiul și cafeaua poate își găsesc loc prin bucătăria mea.


vineri, 3 februarie 2017

Review: Balsamul de păr schauma Mirror Gloss 24h


        Hello! Cum mai sunteți? Dacă tot vi-am povestit acum 2 zile despre un șampon, m-am gândit c-ar fi foarte frumos să continui cu un balsam de păr ca continuare. Promit ca de data asta să fiu mai pozitivă.
      Mi-am cumpărat acest balsam de păr cam pe la sfârșit de noiembrie, început de decembrie din Carrefour-ul din Lotus, care își dorea (încă habar n-am sigur de ce) să se scape de niște flacoane de balsam de păr schauma și le scoseseră la 3 lei bucata. Marea lor majoritate erau pentru păr vopsit, excepție flaconul de față și cred că încă vreunul. Pe atunci încă nu-mi erau bine puse la punct planurile de a mă vopsi pe păr, dar știam că nu prea mai aveau acest gen de balsam de păr clasic așa încât l-am ales pe ăsta, dacă tot era la doar 3 lei și știu că balsamurile de păr schauma nu-s chiar de lepădat.
      Balsamul acesta nu mi se pare c-ar contribui la efectul de strălucire al părului, dar nici nu l-am cumpărat pentru așa ceva. Descurcă binișor părul și-l înmoaie cât de cât, deci din punctul meu de vedere își face treaba pentru care eu l-am luat. Și pentru 3 lei, și-o face foarte bine zic tot eu. Prin urmare nu-mi pare rău că l-am cumpărat și nu l-am ignorat în defavoarea unuia de la Cien.
       Are de la mine o notă de 10 / 10.

miercuri, 1 februarie 2017

Review: Șamponul nuanțator Loncolor Ultra Silver Reflex


       Hello! Cum mai sunteți? La mine e mijlocul sesiunii, nu numai al săptămânii și a fost deja o perioadă grea / dură, uneori mă-ntreb și eu de ce am semestre în care-mi las toată lucrurile peultima sută de metri, așa cum am făcut în semestrele de iarnă toți acești doi ani de master.
       Și pentru a nu mă plânge doar de problemele mele cu procastinarea, mă voi plânge în rândurile de mai jos și de șamponul nuanțator Silver Reflex de la Loncolor Ultra.
      Nu știu dacă știți, dar sunt în căutarea șamponului minune care să mă ajute cu vârfurile mele uscate, cu faptul că fac mai multă sau mai puțină mătreață asociată cu toate neplăcerile ei la orice nu e H&S sau Clear și cu căderea părului. Așa încât când am auzit faza că șampoanele fără SLS m-ar putea ajuta, m-am decis să caut prin în primul rând prin marile magazine poate am noroc acolo. Eh, am găsit doar vreo 2 - 3 asemenea șampoane (adică fără SLS), unul dintre ele fiind cel de care vă voi vorbi azi, iar restul fiind șampoane destinate copiilor mici produse de Nivea (știți că am așa o relație de love & hate cu brandul Nivea, nu-i așa?).

***

        Despre șamponul acesta de la Loncolor Ultra, Silver Reflex, pot spune că l-am folosit și înainte și după ce m-am vopsit pe păr. Înainte de a mă vopsi pe păr aveam câteva șuvițe blonde pe care, cumva, chiar a reușit să le aducă așa, mai înspre un argintiu, deși niciodată nu am cronometrat cât stăteam cu șamponul în păr. Acum, că sunt vopsită, nu se mai observă efectul respectiv.
     Motivele pentru care mă plâng de acest șampon sunt faptul că mi-a declanșat mătreața și mâncărimile la nivelul scalpului, a fost urât mai ales cu mâncărimile, acelea îmi dau mari bătăi de cap de obicei. Și încă o chestie: având în vedere că nu are SLS, spumează greu și foarte puțin, mai ales la prima șamponare, pe mine m-a surprins faza.
          Dacă sunteți curioși, n-o să mai recumpăr șamponul. Iar nota: 5/ 10.